„Copacii Singuratici” – un nou album al ungheneanului Sergiu Cotruță, parte a proiectul fotografic „36”

După ce a publicat albumele „Băncile din municipiul Ungheni”, „Fântâni părăsite” și „Porțile din Sipoteni”,  parte a proiectului fotografic „36”, fotograful unghenean Sergiu Cotruță ne uimești din nou, cu al patrulea album.




De această dată, prin obiectivul aparatului foto, mânuit cu măiestrie de Sergiu Cotruță, au fost trecute spre nemurire natura basarabeană, și anume copacii, copacii singuratici, informează bodrug.eu

Din tradiționala descriere a proiectului său, postat pe pagina sa de facebook:

Salutare, prieteni! Da, e luni, un nou început de săptămînă și un nou proiect. Un nou Album de suflet din cadrul proiectului fotografic „36” . Astăzi vă prezint albumul „Copacii singuratici”. Un album de peisaje, fotografii din călătoriile mele pe teritoriul țării noastre.

Greu l-am adunat, la fel de grea a fost și selecția. Ideea acestui album a început vreo doi ani în urmă. Am fotografiat pe dealuri, prin văi și coline. Am selectat și câteva fotografii din arhive. Probabil unii copaci au crescut deja, alții posibil să nu mai existe.

Țin foarte mult la aceste fotografii, căci le-am adunat greu. Sper să le admirați cu plăcere. Ca de obicei, un sfat, un like, o distribuire?

Notă: Primele patru albume din proiectul fotografic „36” de Sergiu Cotruță poate fi vizualizat și pe pagina de facebook a autorului: Serko Fotography



sursa: Marin Bodrug / bodrug.eu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns