Consiliul raional Ungheni se convoacă în ședință extraordinară

Consiliul raional Ungheni se convoacă într-o nouă ședință extraordinară.

Anunțul cu privire la ședința aleșilor raionali este comunicată pe pagina Consiliului raional Ungheni

Potrivit unui anunț al administrației publice locale de nivelul II, ședința va avea loc la 14 mai curent, începând cu ora 11:00.

Tradițional, evenimentul va avea loc în Sala de ședințe a sediului Consiliului raional din strada Națională nr. 11.

Potrivit comunicatului, în cadrul ședinței va fi examinată următoarea ordine de zi:

  1. Cu privire la desemnarea candidaturilor în Consiliul electoral de circumscripție raională Ungheni;
  2. Cu privire la aprobarea Studiului de oportunitate și Acordului de asociere în vederea dezvoltării serviciului public de alimentație cu apă și de canalizare în Regiunea – cheie Ungheni (P.S. Dar, președintele raionului Ungheni marchează la 9 mai „Ziua Victoriei și a Comemorării Eroilor Căzuți pentru Independența Patriei”);
  3. Cu privire la aprobarea Studiului de oportunitate și Acordului de asociere în vederea dezvoltării serviciului public de management al deșeurilor solide în Regiunea – cheie Ungheni;
  4. Cu privire la aprobarea Acordului de asociere pentru Cooperarea Economică Teritorială Intercomunitară a localităților din Regiunea – cheie Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: