Consiliul raional Călărași anunță concurs de fotografii cu genericul „Acasă la Călărași”

Consiliul raional Călărași în parteneriat cu orașul înfrâțit Buhl din Germania lansează Concursul online de fotografii sub genericul „Acasă la Călărași”, activitate organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între Buhl și Călărași.Esența concursului constă în selectarea celor mai frumoase 3 fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia.

Învingătorii vor fi determinați prin votul online.

Concursului se va desfășura începând cu 09 martie 2020, orele 9:00 și până la data de 30 aprilie 2020, orele 20:00.

Pentru participarea la concurs, candidații urmează să remită 3 fotografii la https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/….

Cele mai bune fotografii, vor fi premiate cu următoarele următoarele premii:

  • Locul I – O călătorie pentru două persoane în perioada 11 – 14 septembrie 2020 în orașul Bühl la Festivalul Prunelor. Premiul include zborul tur-retur Chișinău-Frankfurt pe Main, cazare în demipensiune și 150 Euro bani de buzunar;
  • Locul II – 100 Euro;
  • Locul III – 50 Euro;
  • Locurile IV – X-  Premiu special – Pachet surpriză de la banca Volksbank Bühl.

Pentru mai multe detalii despre concurs și condițiile de participare, accesați link-ul: https://photo-contest-calarasi.com/ro/concursul-fotografic/…

Pagina oficială a Concursului: https://photo-contest-calarasi.com/ro/participa/

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: