Conducerea interimară a IGPF în vizită inopinată la Ungheni

Inspectare inopinată la două subdiviziuni din cadrul Direcției regionale VEST, dislocate pe teritoriul raionului Ungheni.

Șeful interimar al Poliției de Frontieră, însoțit de șefii Direcției Generale Control al Frontierei și Direcției management logistic și achiziții, au efectuat astăzi o vizită ad-hoc la Sectorul Poliției de Frontieră Valea Mare, subdiviziune aflată în construcție capitală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, la fața locului, s-a urmărit procesul de reconstrucție a sediului, iar șeful de șantier a prezentat lucrul realizat la această etapă, care se încadrează conform lucrărilor preconizate.

Sursa informează că conducerea IGPF a atenționat agentul economic ca obiectul să fie dat exploatare în termenii stabiliți în contract și mai mult, lucrările să fie realizate calitativ, nu va fi tolerată delăsarea.

A urmat și verificarea Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești, care în scurt timp, de asemenea va fi supus unei reparații capitale.

La sediul Sectorului au fost identificate mai multe neajunsuri logistice, dar și de management.

În acest sens, conducerii subdiviziunii de frontieră i-a fost cerut ca în perioada imediat următoare să identifice soluții de remediere a lacunelor depistate și să gestioneze corect procesele de activitate privind securitatea graniței.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: