Concurs dedicat implicării civice și voluntariatului în cadrul „Galei Tinerilor Activi din raionul Ungheni, ediția 2019”

Dacă promovezi implicarea civică la tine în comunitate şi crezi că meriţi să fii apreciat, aplică acum la concursul organizat în cadrul evenimentului „Gala Tinerilor Activi din raionul Ungheni, ediția 2019”.Evenimentul este organizat de Direcţia Educație Ungheni, cu suportul Centrului Raional de Tineret Ungheni.

Prin acest eveniment ne propunem recunoaşterea publică a meritelor tuturor tinerilor, grupurilor de inițiativă și organizațiilor de tineret, Consiliilor Locale ale Tinerilor, Consiliilor Elevilor, instituțiilor publice din raionul Ungheni.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe următorul link: http://www.filedropper.com/regulamentconcursgalatineriloractividinrungheni2019

Secţiunile propuse în concurs:

  • Cel mai activ Voluntar
  • Cel mai activ Consiliu Local al Tinerilor / Consiliul Elevilor
  • Cel mai activ Grup local de inițiativă de tineret sau Organizaţie de tineret
  • Cel mai activ Coordonator al unui grup de tineri
  • Cel mai interesant Proiect / Inițiativă în domeniul tineret
  • Cea mai activă Instituţie de învăţământ în domeniul implicării civice

Participanții la concurs urmează să completeze Formularul de aplicare, la care să anexeze şi alte materiale relevante.

Formularul de aplicare la concurs poate fi descărcat din sursa următoare: http://www.filedropper.com/formulardeaplicareconcursgalatineriloractividinrungheni2019

Data-limită pentru prezentarea dosarelor –  12 decembrie 2019, orele 15.00.

Formularele completate vor fi prezentate la sediul Direcţiei Educație Ungheni, anticamera.*Formularul de aplicare este acelaşi pentru toate secţiunile, cu excepţia „Cel mai interesant Proiect / Inițiativă în domeniul tineret”.

Evenimentul raional „Gala Tinerilor Activi din raionul Ungheni, ediția 2019” se va desfășura la data de 19 decembrie 2019, începând cu orele 14:00 în incinta localului de agrement ”Palatul Sărbătorii”, sala mică, str. Națională 19, municipiul Ungheni.

În cadrul evenimentului se vor decerna premiile şi diplomele pentru câştigătorii fiecărei secţiuni din concurs și pentru participanții la Săptămâna raională a Voluntariatului, Ungheni 2019.

Persoana de contact: 

Zazuc-Pascaru Viorica, Specialist în cadrul Centrul Raional de Tineret Ungheni

Date de contact: Tel.: (0236) 8 49 50 / GSM: 067501942;

E-mail: zazucviorica@gmail.com

REGULAMENT_concurs_Gala Tinerilor Activi din r. Ungheni_ 2019

FORMULAR DE APLICARE_concurs_Gala Tinerilor Activi din r. Ungheni  2019Faci un comentariu sau dai un răspuns?