CNA a reținut un vânzător de permise. Ar fi pretins de la un tânăr 500 de euro

Angajatul unei şcoli auto din capitală a ajuns pe mâna ofiţerilor CNA şi procurorilor, după ce a fost denunţat de un tânăr.

Acesta s-a plâns că a dat 500 de euro unui intermediar care i-ar fi promis să-l ajute să obțină permisul de conducere, fără dificultăți.

Potrivit datelor anchetei, angajatul școlii auto i-ar fi spus denunțătorului că ar avea influență asupra membrilor comisiei din cadrul Direcției de Calificare a Conducătorilor Auto a Agenției Servicii Publice și că i-ar putea convinge să aprecieze pozitiv susținerea examenului practic pentru obținerea permisului de conducere de categoria „B”.

Deși transmiterea banilor s-a întâmplat la sfârșitul anului 2020, bănuitul nu şi-ar mai fi onorat înțelegerea, fapt pentru care a fost denunțat la CNA.

În baza denunţului, CNA a deschis un dosar penal, efectuând cercetări pe marginea cazului.

În dimineața zilei de 8 aprilie 2021, suspectul a fost reținut în timp ce i-a restituit denunțătorului suma primită.

Acum, acesta este reținut pentru 72 de ore și riscă pușcărie sau amendă penală în cazul în care va fi găsit vinovat.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns