Circa 7 000 de cetățeni din Călărași vor fi conectați la servicii de alimentare cu apă și sanitație

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că circa 7 000 de cetățeni din orașul Călărași vor fi conectați la servicii de de alimentare cu apă și sanitație.

Lucrările de execuție prevăd construcția a circa 16 000 km rețele de distribuție de apă, inclusiv 875 de branșamente în orașul Călărași.

Lucrările de modernizare sunt realizate în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în orașul Călărași”, finanțat de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”.

Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu MADRM și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Circa 7 000 de cetățeni vor fi conectați la servicii de alimentare cu apă și sanitație

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns