Ciobanul care a ucis un om la o stână din Vărzărești, condamnat la 15 ani de pușcărie

Un cioban din satul Vărzărești care a și-a ucis anul trecut colegul de muncă, a fost condamnat la 15 ani de pușcărie de către Judecătoria Ungheni, după ce în tinerețe a stat în spatele gratiilor pentru altă crimă, comunică Canal 2 Nisporeni.



Nu este pentru prima dată la abatere de lege, fiind anterior pe vârsta minoratului, a tinereții sale, condamnat și pentru omor intenționat a unei rude apropiate, de gradul întâi, inclusiv și alte fapte, pentru care și-a executat fapta în locuri de detenție,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, șef- adjunct al Procuraturii raionului Nisporeni, Andrei Lesnic.

Cea de-a doua crimă de care a fost acuzat bărbatul a fost comisă, la sfârșitul lunii martie a anului 2018, pe teritoriul unei stâne din satul Vărzărești. Potrivit procurorilor, recidivistul și-a înjunghiat colegul de muncă, după o ceartă între cei doi. În consecință, victima, de 33 de ani, din satul Bursuc, s-a stins câteva zile mai târziu pe patul de spital, în ciuda eforturilor medicilor de-ai salva viața.

Ultimul a confirmat că a consumat în acea seară băuturi alcoolice. La momentul constatării faptei, investigațiilor efectuate de urmărie penală, inclusiv și judecătorești a negat că a comis, formulând și anumite alibi. Ca urmare acestea au fost excluse și au fost în defavoarea, mai mult ca atât apreciate critic atât de organele de urmărire penală, inclusiv procuror, care a investigat cazul dat, dar și de instanța de judecată. Au existat probe care au demonstrat că ultimul este făptașul” a precizat pentru Canal 2 Nisporeni, șef- adjunct al Procuraturii raionului Nisporeni, Andrei Lesnic.

Pedeapsa sub formă de închisoare a fost dictată de magistrații Judecătoriei Ungheni. Sentința este cu drept de atac.



sursa: Canal 2 Nisporeni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns