Chiar de au jucat destoinic, FCM Ungheni a ratat calificarea în 1/4 de finală a Cupei Moldovei Orange

Astăzi, 6 iulie, Unghenenii de la FCM au jucat cu FC Sfântul Gheorghe în meciul retur al 1/8 de finală a Cupei Moldovei Orange, ediția 2019 – 2020.

Chiar de au jucat destoinic,au demonstrat un joc frumos și au avut susținerea publicului unghenean, norocul nu a fost de partea noastră, și FCM Ungheni a cedat cu 0:2 în fața echipei din Divizia Națională, FC Sfântul Gheorghe Suruceni.


Astfel, băieții de la FCM Ungheni au ratat calificarea în 1/4 de finală a Cupei Moldovei Orange. Chiar de unghenenii sunt legitimați în cadrul Diviziei B zona Centru, a treia valorică, și sunt la prima participare în cadrul Cupei Moldovei, FCM Ungheni a demonstrat că fotbalul Unghenean nu a murit și că viitorul ne aparține.

Golurile au fost marcate de către „sfinții”: D. Mandrâcenco în min. 86 și Carastoian în min. 90.

Componența echipelor:

  • FCM Ungheni: Caminschi Veaceslav, Cernicov Alexandru (Bagrii, 67), Miron Andrei, Margină Vasile, Pavel Proca, Creangă Denis, Cojocaru Florin, Vatavu Octavian, Șoldan Eduard, Miron Alexandru, Arama Chiril.
    Rezerve: Bagrii Alexei , Sîrbu Dan, Dudca Sergiu, Chirinciuc Vasile, Țurcan Marin.
  • FC Sfântul Gheorghe: N. Cebotari, М. Focșa, Novicov, Plămădeală, Suvorov (Reniță, 90), Boiciuc (Calac, 89), Istrati, Kirakosyan (Carastoian, 67), Ojog, D. Mandrîcenco, Ghinaitis.
    Rezerve: Burac, V.Martin.
  • Arbitru: A. Breguța. Ungheni, stadionul orașenesc, teren sintetic.

Amintim că la 26 aprilie curent, s-a disputat meciul tur în care FC Sfântul Gheorghe, a învins cu scorul minim de 1:0 pe FCM Ungheni.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns