Ceea ce se reflectă în oglindă atunci când ne uităm în ea este suma alegerilor pe care le facem!

Ceea ce se reflectă în oglindă atunci când ne uităm în ea este rezultatul și suma alegerilor pe care le facem.

Tot ceea ce ne încojoară, ce purtăm, ce vorbim, cu cine vorbim, ce trăim, cu cine trăim, ce mâncăm, ce citim, toate verbele, substantivele și adjectivele care ne caracterizează sunt niște alegeri și vreau să cred că trăim într-un secol în care aceste alegeri ne aparțin în totalitate!

De mică bunica mea îmi spunea să am grijă ce fac și cum fac, căci cum îmi voi așterne, așa voi dormi. Și eu chiar încercam să fiu foarte atentă cum îmi fac patul! Ca mai târziu să realizez că dormeam cel mai bine atunci când îmi făceam eu patul!

Sfat: Nu lăsați pe nimeni să decidă pentu voi! Așa veți învăța să savurați chiar și eșecurile. Știu că ar putea să sune cam ciudat, însă insuccesele sunt tot un fel de realizări.

Eu sunt mai feministă de felul meu, țin cu femeile, încerc să le înțeleg și să nu le condamn. De fapt, chestia asta cu procesul de comentare, judecare și condamnare mi se pare infantilă și infectă.

Durerile de cap despre capra vecinului nu sunt pentru femei decente și puternice! Excepție fac caprele comune ? – adică probleme care ne afectează ca familie, societate, rasă umană etc.

Nu cred că e cazul să ne desenăm riduri cu grijile altora sau cu chestiuni ce nu ne privesc. Există lucruri mult mai importante în viața unei femei!

Sfat: nu vă pierdeți timpul cu lucruri lipsite de conținut!

Femeile trebuie să fie sigure pe ele. Este foarte important ca în suflețelul nostru să știm că deținem controlul asupra vieții noastre, că nu depindem de nimeni și le putem face pe toate! Această convingere ar trebui să fie de neclintit și astfel lăsăm loc pentru fericire!

În primul rând trebuie să înțelegem că nimeni nu se face responsabil de ceea ce se întâmplă cu noi! Nu ne punem speranțe în altcineva, în ziua de mâine și alte incertitudini! Însă asta nu însemnă că trebuie să le facem noi pe toate!

Nu! Noi doar trebuie să știm că dacă cumva acolo nu va fi nimeni lângă noi să ne ajute, noi ne vom descurca, chiar și la pilotat avioane.

Glumesc. Dacă nu avem speranțe, nu avem dezamăgiri, iar dacă nu suntem dezamăgite – suntem puternice și sigure pe noi.

Sfat: îndrăzniți să credeți că le puteți face pe toate!

Este incredibil cât de multă încredere în sine și liniște în suflet poate genera acest lucru! Faceți loc frumosului în viața voastră!

Să ne auzim de bine!

Autor: Ana STARCIUC / Blogul Anei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns