Caz șocant la Odobești: Un bărbat a fost găsit spânzurat în propria gospodărie

Tragedie în satul Odobești. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit spânzurat în propria curte. Corpul neînsuflețit al acestuia, a fost găsit azi dimineață, în jurul orei 11:00 de către un vecin, care și a alertat imediat oamenii legii, transmite Canal 2 Nisporeni



Veniți la fața locului, polițiștii nu au depistat semne de moarte violentă, dar și nici un mesaj de adio. Cazul se investighează.

Oamenii spun că cel care a găsit cadavrul bărbatului a fost unul dintre vecini, care i-a pășit pragul pentru a cere o țigară. Sătenii nu înțeleg care ar fi motivul pentru care bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor.

La Inspectoratul de Poliție Nisporeni a parvenit înștiințarea telefonică de la un vecin, locuitor al satul Valea Trestieni, raionul Nisporeni. Persoana a comunicat că a depistat pe cetățeanul Ababei Efim, strangulat. Ulterior, la fața locului s-a depistat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor comiterii faptelor” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, Valeriu Ciobanu șeful sectorul de poliție nr. 5 al IP Nisporeni.

Medicii legiști din raionul Nisporeni urmează să stabilească cauza exactă a decesului.



sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns