Caz șocant în raionul Ungheni. Cadavrul unui bărbat în descompunere a fost descoperit în cimitirul din satul Florești

Cadavrul unui locuitor al satului Florești din raionul Ungheni a zăcut timp de câteva zile, pe caniculă, la poarta cimitirului din localitate, iar când a fost descoperit deja se descompunea, comunică ziarulnațional.md



Primarul comunei Buciumeni din care face parte și satul Florești, Filip Petriciuc, a declarat că bărbatul în vârstă de 68 de ani fusese văzut ultima dată joia trecută, seara, când își căuta vita pierdută. Cadavrul acestuia a fost descoperit peste două zile de un sătean, sâmbătă, lângă poarta cimitirului, când deja se descompunea, acesta fiind alertat de mirosul înțepător.

Se vede că a intrat acolo, în cimitir, în timp ce-și căuta animalul, a căzut și… Familia nu l-a căutat mai devreme, fiindcă se mai întâmpla ca el să meargă la niște prieteni pe 2-3 zile. El mai consuma băuturi alcoolice, dar era muncitor. Avea o gospodărie bună”, a declarat primarul.

Totodată, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, a declarat că bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost depistat fără suflare lângă un gard, la o distanţă de aproximativ 10 metri de la intrarea în cimitir. În cadrul examinării cadavrului nu s-au stabilit semne de moarte violentă.

Potrivit poliției, bărbatul locuia cu familia sa, însă nimeni nu s-a adresat cu o plângere pe faptul că acesta a dispărut de câteva zile.

Pe cazul dat a fost deschis un proces penal unde urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Bărbatul găsit mort la cimitir urmează să fie înmormântat astăzi.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns