Caz ieșit din comun într-un sat din raionul Ungheni. Un copil a fost bătut și violat de 4 colegi de școală

Caz ieșit din comun în raionul Ungheni. Un minor dintr-o localita a fost agresat de către doi elevi din școala unde învațau împreună.



Despre cazul dat a povestit anonim pe Facebook o persoană care pretinde că este din aceeași localitate cu elevii, transmite Știri.md.

„Viol. Ieri am fost la mine în sat (la moment locuiesc în oraș) și părinții mi-au povestit ce s-a întâmplat în sat. Cu vreo săptămână în urmă vreo 4 băieți au furat ghizdanul unui alt băiat, mai mic decât aceștia, copilul a fugit după ei pentru a-și lua ghiozdanul înapoi.

Ei (băieții) l-au ademenit într-un loc mai îndepărtat și l-au violat și bătut măr în zona capului. Băiatul învață foarte bine, e din familie social-vulnerabilă, la fel și făptașii sunt din familii social vulnerabile”, se arată în postare.

„Familia băiatului nu a făcut nimic, absolut nimic, nici măcar salvarea nu a chemat-o când au văzut copilul că a mers aproape 2 kilometri până acasă, plin de sânge, poliția la fel nu au chemat-o.

Din sat nimeni nu s-a implicat. A doua zi copilul s-a dus la școală, de ce directorul nu a sesizat pe nimeni?”, transmite sursa cu referire la postarea anonimă.

Totodată, pentru a proteja identitatea victimei și minorilor, sursa nu publică detaliile îngrozitoare descrise de autorul postării.

Redacția Știri.md a contactat ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu care a declarat că acest caz a este cercetat la momentul de față de către procurori.

Totodată Ministerul Afacerilor Interne a inițiat o anchetă pe marginea acestui caz.

După ce a fost făcut public acest caz, autoritățile din sat, asistența socială și poliția, s-au autosesizat.



Totodată, redacția Știri.md mai notează că surse din cadrul Procuraturii Generale le-au declarat că pe acest caz a fost pornită o urmărire penală.

Alte detalii se stabilesc.

sursa:  Știri.md.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns