Carieră în Poliția de Frontieră // Ceremonia de încheiere a activității Comisarului principal Andrei Ceban

La 3 iunie 2020, misiune la frontieră a polițistului unghenean Andrei Ceban, a ajuns la final

Modest, punctual și devotat serviciului sunt câteva dintre calitățile pe care le posedă comisarul principal Andrei Ceban, care ieri și-a încheiat activitatea în cadrul Poliției de Frontieră, comunică Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră

Ceremonia a avut loc în fața sediului Direcției regionale VEST, dislocată în mun. Ungheni, în prezența colegilor.



Comisarul principal Andrei Ceban și-a făcut studiile la Academia Națională a Trupelor de Grăniceri a Ucrainei din 1999.

Vedeți și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a început admiterea pentru 2019

După absolvire, din 2003, a activat în cadrul Serviciului de Grăniceri a Republicii Moldova, iar din iulie 2012, a continuat să activeze și în cadrul Poliției de Frontieră.

De-a lungul carierei a ocupat diferite funcții, cea din urmă fiind de șef al Secției control al frontierei.

,,Orice început are un sfârșit și orice sfârșit este o cale pentru un nou început”. Domnul Ceban este unul dintre colegii noștri care a stat la baza propășirii valorilor specifice Serviciului de Grăniceri și, nu în ultimul rând, ale Poliției de Frontieră.

Vă mulțumesc pentru munca, efortul depus în activitatea de serviciu”, a menționat Șeful Direcției VEST a IGPF, comisar – șef Alexei Cazacu.

În cadrul ceremoniei de încheiere a activității profesionale, Polițistul de Frontieră și-a prezentat onorul față drapelul Poliției de Frontieră, prin gestul tradițional.

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST i-au transmis felicitări și mesaje pline de apreciere și recunoștință.

,,Vă dorim multă sănătate, succes într-o platformă nouă a vieții și să aveți parte de noi realizări”, i-a urat șeful–adjunct al Direcției VEST al IGPF, comisar principal Octavian Gurițanu.

Șeful Serviciului supraveghere și control a Frontierei de Stat, Inspectorul principal Nicolae Ureche, a ținut să-i mulțumească public pentru povețele primite din partea domnului Ceban:

,,Este o onoare pentru mine să-l felicit pe colegul, prietenul nostru pentru frumoasa carieră îndeplinită în familia Poliției de Frontieră. Țin să-i mulțumesc pentru sfaturile pe care mi le-a oferit în acest răstimp.

Vreau să-l asigur că toate îndrumările, toate cunoștințele pe care le-a oferit în cadrul Secției vor avea continuitate”.

La finalul ceremoniei comisarul principal Andrei Ceban le-a mulțumit colegilor pentru respectul, colaborarea și susținerea de care a avut parte pe parcursul activității la frontieră.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns