Care a fost prestația Unghenenilor la Maratonul Internațional Chișinău 2018

La cea de-a patra ediție a unui dintre cele mai mari evenimente sportive din Republica Moldova – Maratonul Internațional Chișinău, care a avut loc săptămâna trecută în capitală, ungheneanul Tudor Cebotari a ocupat locul IV, intrând în top șase cei mai buni sportivi, informează publicația periodică Unghiul



Sursa mai comunică că potrivit lui Mihai Grosu, antrenor, Tudor este cel mai tânăr (21 de ani) atlet partcipant la maraton pe distanța de 42 kilometri 195 metri. Chiar dacă la ediția din anul trecut sportivul a ocupat locul II la aceeași distanță, antrenorul explică că în anul curent a fost mai mare concurența, pentru că la curse s-au înscris 18000 de persoane din peste 50 de țări ale lumii. Totodată, Mihai Grosu este mulțumit de prestația discipolului, fiindcă a alergat cu 2 minute mai bine față de anul trecut.

La eveniment s-au mai desfășurat și competiții la distanțe auxiliare, unde unghenenii tot s-au remarcat. Ecaterina Cernat, studentă la Colegiul Agroindustrial, a ocupat locul I la 10 kilometri în categoria de vârstă 16-19 ani; Mihai Grosu a concurat la 10500 metri și a cucerit poziția I; Vasile Grosu, președintele JCI Ungheni, a participat pentru prima dată la maraton și cei peste 42 de kilometri i-a parcurs în 5 ore, limita fiind 6 ore; Liviu Croitoru, sportiv originar din Măcărești, a ocupat poziția a II-a la distanța de 21 kilometri.

sursa: Unghiul.com

sursa: Unghiul.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns