Campania Națională DAR – „Dialog Agricol Regional” vine pe 9 august la Ungheni

Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni (AOAMP) în colaborare cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al R. Moldova și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României organizează Campania Națională DAR – Dialog Agricol Regional, în cadrul proiectului „Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă a mediului rural din România și R. Moldova”, comunică ADR CentruÎn perioada 23 iulie – 9 august 2019, în cadrul a 11 activități regionale, vor fi abordate provocările și oportunitățile sectorului agroalimentar din Republica Moldova, cu prezentarea experienței și expertizei României în dezvoltarea sectorului și mediului antreprenorial agricol.

Activitățile planificate au ca scop facilitarea transferului de know how și creare de conexiuni pentru parteneriate publice private, precum și în rândul antreprenorilor agricoli, din cele 2 state vecine, pentru valorificarea oportunităților de investiții în agricultură.

Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni Vă adresează invitația de a participa în cadrul evenimentelor regionale în cadrul Campaniei DAR – Dialog Agricol Regional. Realitățile sectoriale agricole specifice pot fi aduse în dialogul public – privat – asociativ doar cu încurajarea și susținerea antreprenorilor agricoli, și participarea autorităților și instituțiilor publice precum și a partenerilor naționali și externi.

În Regiunea de Dezvoltare Centru sesiunile de informare în cadrul campaniei DAR vor avea loc după cum urmează:

  • 26 iulie –   Hâncești
  • 29 iulie – Criuleni
  • 30 iulie – Orhei
  • 31 iulie – Strășeni
  • 9 august – Ungheni  

În cadrul dialogului regional vor fi abordate provocările și oportunitățile sectorului agroalimentar din Republica Moldova și România. Activitatea planificată are ca scop facilitarea transferului de know how și creare de conexiuni pentru parteneriate în rândul antreprenorilor agricoli din cele două state vecine, atât pentru valorificarea oportunităților de investiții în agricultură, cât și pentru identificarea potențialelor proiecte de colaborare.Sunt invitați toți antreprenorii agricoli, primarii și persoanele interesate din Regiunea Centru a Republicii Moldova..

Persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze accesând link-ul: www.aoamp.com/dar/inscriere.

Agenda evenimentului:

Agenda Campaniei Naționale DAR – „Dialog Agricol Regional” by News Ungheni on Scribd

One thought on “Campania Națională DAR – „Dialog Agricol Regional” vine pe 9 august la Ungheni

%d blogeri au apreciat: