Cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă depistat în extravilanul satul Rădenii Vechi din Ungheni

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 61 de ani a fost găsit în extravilanul satului Rădenii Vechi din raionul Ungheni.

Potrivit postului de televiziune Publika TV, acesta avea semne de moarte violentă, sub formă de plăgi penetrante și înțepate în regiunea cervicală și a abdomenului, provocate cu un obiect necunoscut.



Sursa mai informează că în comiterea infracțiunii date se bănuiește un băbat de 40 de ani.

Potrivit publicați periodică Unghiul, Cristinei Vicol, ofițer de presă al IP Ungheni informează că în cadrul cercetării la examinarea exterioară a cadavrului s-au stabilit plăgi înțepate în regiunea cervicală și abdomenului. Aceasta în continuare a declarat că ulterior, cadavrul a fost transportat la Secția medico-legală Călărași, unde a fost supus examinării medico-legale.

Conform concluziilor preliminare medico-legale s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urmă vătămărilor corporale primite în urmă plăgilor penetrante – înțepate în regiunea cervicală și a abdomenului care sunt în legătură cauzală directă cu cauza decesului.

Totodată, se comunică că pe cazul dat se suspectează un locuitor al raionului Ungheni, în vârstă de 40 ani, care suferă de maladie psihică „retard mintal sever” și care mai figurează în calitate de inculpat în cadrul unui alt dosar penal, pornit pe indicii infracțiunii prevăzute de art.151 alin. (4) Cod Penal, unde victima decedată avea calitate de martor și care la moment se află pe rol la Judecătoria Ungheni, se mai informează în articolul realizat de Unghiul,

În prezent se efectuează acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului dat, iar persoana suspecta a fost internată în secția psihonarcologie a Spitalului Raional Ungheni.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns