Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un rezervor de apă din s. Seliște, raionul Nisporeni

Descoperire macabră în satul Seliște. Corpul în stare avansată de putrefacție al unui bărbat a fost depistat, ieri, într-un rezervor de apă de către un adolescent. Polițiștii nu au stabilit deocamdată identitatea acestuia, dar examinează versiunea unui suicid, transmite Canal 2 Nisporeni


Corpul neânsuflețit al bărbatului a fost găsit într-un rezervor de apă cu o adâncime de cinci metri. Acesta este situat la o distanță de aproape jumătate de kilometru de localitate și în apropierea unei stâne părăsite, iar cel care a făcut descoperirea macabră este un localnic de 16 ani”, a relatat reporterul Canal 2 Nisporeni, Alexandra Mîndrescu.

Adolescentul, căruia îi vom proteja identitatea, a povestit că, aseară, în jurul orei 19:00, a plecat pe imașul din apropierea satului, ca să aducă acasă vacă scoasă la păscut. El a trecut pe lângă rezerverul de apă și s-a uitat din curiozitate în interior, iar ceea ce a văzut l-a lăsat fără cuvinte.

Am plecat să iau vaca de la păscut și când m-am pornit fără să vreau m-am uitat în fântână și apoi am observat, și am crezut că poate nu este un trup, și m-am uitat mai atent, și am observat că este unul și am telefonat părinții”, povestește adolescentul.

Descoperirea macabră a șocat întreaga localitate.

Inspectoratul de Poliție Nisporeni a inițiat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a stins bărbatul. Din informațiile oamenilor legii, el avea între 40 și 50 de ani.

Careva leziuni vizibile pe corp nu au fost depistate. La moment se întreprind măsuri, pentru identificarea indentității persoanei. Versiunea preliminară, la moment, am ajuns la concluzia că este vorba de un sinucid”, a declarat pentru Canal 2 Nisporeni, polițistul de sector, Vasile Munteanu.




Oamenii legii  întreprind acum măsuri pentru stabilirea identității bărbatului, dar și ce l-a făcut pe acesta să-și încheie socotelile cu viața.

sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns