Buline de culoare albă – marcaje pentru respectarea distanței sociale la Ungheni

Pentru a ajuta cetățenii să respecte distanța socială, foarte necesară în lupta pentru minimalizarea pandemiei COVID-19, Primăria municipiului Ungheni a inițiat o nouă acțiune – marcajul pentru persoanele în așteptare.



Potrivit unui comunicat al administrației publice locale din urba de pe malul Prutului, în fața băncilor, magazinelor alimentare, farmaciilor și altor instituții de interes sporit pentru populație, au apărut sute de buline de culoare albă, care indică oamenilor cum să se posteze în așteptarea de a intra în interior.

Totodată, Primăria municipiului Ungheni mai vine cu rugămintea către Ungheneni să respecte recomandările specialiștilor și ale autorităților naționale.

Stați acasă pe cât e posibil și evitați locurile aglomerate.

Numai așa veți asigura sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Numai așa va fi stăvilit Coronavirusul de tip nou / COVID-19, care face ravagii în lume.

Amintim că în contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19 și riscului sporit de infectare cu noul virus în spațiile aglomerate, în special urbane, Primăria municipiului Ungheni demonstrează o grijă deosebită față de cetățenii urbei și deja de mai bine de 3 săptămâni continuă să dezinfecteze străzilor în „Poarta de Vest”.

Totodată, și Unghenenii au demonstrat un grad înalt de responsabilitate civică și respectă recomandările autorităților publice responsabile de combaterea COVID-19

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns