Biblioteca CESF Ungheni completată cu 1 800 de cărți colectate de polițiștii de frontieră

În contextul marcării Zilei Mondiale a Educației, polițiștii de frontieră din toate subdiviziunile au participat la campania de donare de cărți, intitulată: „O carte pentru biblioteca CESF”.

Rezultatul mobilizării este unul de succes, fiind colectate 1 800 de cărți, care de astăzi vor completa colecția Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei.



O importanță aparte prezintă și faptul că tinerii vor avea posibilitatea să studieze nu doar domeniul de specialitate, dar și să citească diverse romane de spionaj, dragoste sau detective.

Cărțile au fost transmise în cadrul unei ceremonii festive, desfășurate în incinta instituției.

A fost un prilej pentru a le adresa cadrelor didactice mesajul de felicitare și mulțumiri pentru misiunea nobilă și devotamentul prezentat în profesie.

Totodată, în semn de recunoștință pentru merite deosebite și rezultate înalte obținute în activitatea de serviciu, mai mulți profesori ai CESF au fost menționați cu insigne Crucea „Pentru Serviciu Impecabil”, diplome de merit, dar și expunerea fotografiei celui mai bun pedagog al CESF pe panoul de onoare.

Tot astăzi, elevii de la CESF și-au întâmpinat dascălii cu multe aplauze și cu felicitări confecționate manual „La mulți ani, stimați și dragi profesori!!!”

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Efectivul IGPF a fost completat cu 79 absolvenți ai CESF Ungheni. A 14-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  2. Reorganizarea Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei Ungheni - prioritate IGPF pentru 2024 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns