Beție cu final tragic la Ungheni. Un bărbat de 49 de ani ucis de doi amici de pahar

Un bărbat din raionul Ungheni a fost ucis în urma unui conflict iscat la beție.

Victima de 49 de ani a fost bătută crunt de către doi amici de pahar. Tragedia s-a produs vineri, 18 decembrie, în jurul orei 08:40.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Cristina Vicol, a declarat că bărbatul a fost depistat de către vecinii săi în scara blocului.

În urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că victima, împreună cu un bărbat în vârstă de 46 ani, s-au deplasat în vizită la domiciliul unui bărbat de 31 de ani pentru a servi băuturi alcoolice.

Ca rezultat al unui conflict care s-a iscat spontan între victimă și 2 amici de pahar, bărbatul în vârstă de 31 ani i-a aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp.

Victima a ieșit din apartamentul respectiv şi a rămas în scara blocului.

Ulterior, la solicitarea vecinilor, a fost preluat de către un echipaj SAMU Ungheni și transportat în stare gravă la spitalul raional din Ungheni.      

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate în apartament, unde s-a desfășurat conflictul, urme biologice de sânge și cioburi de sticlă.

Din spusele proprietarului apartamentului s-a stabilit că conflictul s-a iscat din cauza unor neînțelegeri verbale între persoane.

La moment cadavrul  a fost transportat la examinarea medico-legală la Secția medico-legală Nisporeni.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în baza indicilor infracțiunii prevăzute de art. 151 alin. (4) Cod Penal, iar bărbatul  de 31 ani a fost reținut în strictă conformitate cu prevederile art. 165-166 Cod procedură penală.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns