Bărbatul lovit mortal la Elizavetovca mergea prin mijlocul drumului și era în stare avansată de ebrietate

În această seară, pe R1.1 drumul de acces spre municipiul Ungheni, parte a traseului național R1 Ungheni – Chișinău, a avut loc un grav accident rutier.

Urmare, în perimetrul satului Elizavetovca, a decedat un pieton.

Amintim că redacția NEWS.UNGHENI.ORG a publicat mai devreme un articol la acest subiect, în baza informațiilor oferite de mai mulți abonați ai portalului – Accident tragic pe traseul R1.1 Ungheni – Chișinău, în segmentul s. Elizavetovca din r. Ungheni

Totodată, am solicita respectuos și informații de la Inspectoratul de Poliție Ungheni. Tradițional, oamenii legii din Poarta de Vest au reacționat operativ și ne-au oferit informațiile solicitate.

În aces context, Vă prezentăm informații detaliate cu privire la tragedia din perimetrul satului Elizavetovca.

Aproximativ la orele 21:05 a zilei de astăzi, 15 ianuarie 2021, în Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, a parvenit informația telefonică (112) despre faptul că la intrarea în s. Elizavetovca din r. Ungheni, s-a produs un grav accident rutier cu posibil persoane traumate.

În scurt timp, grupa operativă a IP Ungheni în deplină componență, inclusiv conducerea IP Ungheni şi procurorul de serviciu, s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmare, oamenii legii au stabilit că la km.98+300 metri al traseului R1.1 drum de acces municipiul Ungheni, parte a traseului național R1 Ungheni – Chișinău., șoferul unui autoturism de model BMW, condus de un tânăr de 22 de ani, fiind orbit de un vehicul ce venea din întâmpinare, a incursionat un pieton care se deplasa prin mijlocul carosabilului, în aceiaşi direcţie.

Ulterior s-a stabilit că victima este un bărbat de 50 de ani, fără loc permanent de trai și în stare de ebrietate alcoolică. În urma traumelor primite pietonul a decedat la locul impactului.

Oamenii legii din Ungheni l-au supus pe conducătorul mijlocului de transport testării alcoolscopice. Testul a stabilit o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat, colaboratorii Inspectoratului de Poliție Ungheni au pornit un proces penal în baza art. 264, alin. 3 al Cod Penal.

Conducătorul auto va fi cercetat în stare de libertate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns