Autoturism fără codul „VIN”, depistat pe traseul R16 Ungheni – Sculeni de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră ai Direcției regionale Vest, dislocați în municipiul Ungheni, efectuează cercetări pe numele unui conațional care a fost depistat în trafic cu un autoturism al cărui Vin Cod lipsește.

În seara zilei de ieri, 29 septembrie 2020, în timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul echipei mobile a Direcției regionale Vest au oprit pentru control, pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni, la marginea localității Petrești, un autoturism de model Ford Escort.



La volanul mașinii a fost legitimat un cetățean moldovean în vârstă de 33 de ani.

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că lipsește numărul Vin Cod al mijlocului de transport, aplicat pe caroserie.

Ca urmare s-a dispus indisponibilizarea autoturismului și transportarea acestuia la Sectorul Poliției de Frontieră Sculeni, unde se va afla până la finalizarea anchetei.

La audieri, șoferul a declarat că a procurat acest automobil, dar nu deține vreun act care să demonstreze acest lucru.

În ceea ce privește neregulile identificate, acesta a precizat că nu cunoaște, intrând în posesia documentelor pentru autoturism fără a le verifica.

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest continua cercetările pe marginea acestui caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și încadrarea juridică a faptei.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns