Au demarat lucrările de reparație capitală a acoperișului liceului „Mircea Eliade” din oraşul Nisporeni

Liceul Teoretic “Mircea Eliade” din oraşul Nisporeni va deveni mult mai atractiv. Clădirea instituției va avea un acoperiș nou, care nu a fost schimbat de când construcţia a fost dată în exploatare.



Potrivit administraţiei liceului, până la sfârşitul anului, acoperişul blocului A şi al celui administrativ va fi reparat capital, transmite Albasat.net

Însăşi procedura de reparaţie a început cu un an în urmă, însă am întâmpinat mari greutăţi în privinţa proiectării. În luna iunie am finisat lucrările de proiectare, am purces la procedura de achiziţii.

A fost o procedură foarte anevoioasă, dar în luna octombrie am finisat această procedură, am determinat câştigătorul şi au început lucrările.  

Conform graficului de îndeplinire a lucrărilor până la sfârşit de an trebuie să finisăm reparaţia capitală la acoperişul blocului A şi blocului administrativ.”, comunică Vasile Vacari, directorul liceului. 

Potrivit directorului liceului, în anii 2020-2021 vor fi renovate şi acoperişurile blocurilor claselor primare. Valoarea totală a contractului ce prevede reparația capitală este de 6 mln 600 mii de lei.

„Sunt foarte bucuroasă că se renovează acoperişul, pentru că lucrând de atâția ani în scoală, nu era deloc acoperiș. Deseori aveam probleme, ploua în clase, era frig, umezeală. 

De multe ori chiar zic că am să ies la pensie şi îmi pare rău că atâtea se fac în scoală noastră şi eu nu am să reuşesc să savurez din toate aceste lucruri frumoase pe care le face domnul director în şcoala noastră.”, a menționat Vera Adam, învățătoare.



sursa: Albasat.net

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns