Au consumat alcool și a urcat la volan. Doi „șoferi” au fost documentați de poliție pentru consumul de alcool.

Un conducător auto din orașul Nisporeni a fost prins în stare de ebrietate la volan. Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri. Potrivit oamenilor legii, alcoolscopul a arătat că acesta avea 1,27 de promile de alcool în aerul expirat, adică de opt ori mai mult decât norma admisibilă. Mai mult decât atât, șoferul cu pricina nici macăr nu avea permis de conducere, transmite Canal 2 Nisporeni



Sursa mai comunică că după ce a fost depistat, șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 16 octombrie de comun cu colegul meu Codreanu Igor activând în satul Cristești, raionul Nisporeni. Conducătorul auto un bărbat în vârstă de 42 de ani era în stare de ebrietate cu un procentaj de 1,21  în aerul expirat și nu dispunea de permis de conducere. Automobilul a fost dus la parcarea forțată,” a comunicat șeful de post sectorul nr. 4, Nicolae Merlan.

Acum, șoferul riscă o amendă în valoare de 57. 500 mii lei. Printre cei care au condus în aburi de alcool ieri a fost și un căruțaș în vârstă de 27 de ani. În acest caz, norma admisibilă a fost depășită de zece ori.

Vizitiul un bărbat de 27 de ani era în stare de ebrietate cu un procentaj de 1,50 de ml în aerul expirat încălcând prevederile articolului 233 aliniatu 1 cod contravențional al Republicii Moldova,” a afirmat șeful de post sectorul nr. 4, Nicolae Merlan.

Căruțașul își va goli buzunarele cu 25.000 lei. Oamenii legii recomandă cetățenilor să nu urce la volan în stare de ebrietate.

sursa: Canal 2 Nisporeni



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns