Atenție șoferi: INSP anunță că au fost găsite mai multe plăcuțe de înmatriculare

În atenția conducătorilor auto care au circulat ieri pe străzile municipiului Chișinău!

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției anunță pe pagina sa de facebook că au fost găsite câteva mai multe plăcuțe de înmatriculare.



Urmare a precipitațiilor abundente din seara zilei de ieri și transformarea unor artere rutiere din Chișinău în adevărate râuri, ofițerii Inspectoratului Naționale de Securitate Publică al IGP au găsit mai multe numere de înmatriculare de la mașini

Pentru a putea recupera plăcuțele de înmatriculare, proprietarii lor se pot adresa la sediul Direcției patrulare Centru, amplasată pe strada Octavian Goga nr. 18.

De asemenea, INSP facem un apel către cetățeni care au găsit plăcuțe de înmatriculare de la mașini să le predea celui mai apropriat echipaj de patrulare ori polițist.

Vede și Galerie Video // Capitala Republicii Moldova din nou sub furia apelor. Efectul „ploiței” de astăzi asupra Chișinăului

Amintim că urmare a precipitațiilor din seara zilei de 8 octombrie, mai multe străzi și piețe din Chișinău, au fost umplute cu apă.

Urmare, mai multe numere de înmatriculare și părți de plastic al caroseriei unor autoturisme au fost luate de ape.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns