Asociației Investitorilor din România a donat 1000 de măști și 500 litri de dezinfectant Poliției de Frontieră

În contextul situației epidemiologice regionale și naționale, Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a donat Inspectoratului General al Poliției de Frontieră un lot de măști de protecție și jumate de tonă de dezinfectant.

Potrivit unui comunicat al IGPF, Poliția de Frontieră nu este singură în lupta cu răspândirea Covid-19 la hotarele Republicii Moldova, iar susținerea din partea Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova denotă acest lucru.



Astfel, întru asigurarea protecției polițiștilor de frontieră, la inițiativa Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova și cu susținerea S.C. Balkan Pharmaceuticals, a fost posibilă donația unui lot de 1000 de măști medicinale și 500 litri de soluție dezinfectantă.

Zilele următoare bunurile vor ajunge în mai multe subdiviziuni de frontieră.

Totodată, Asociația anunță pe pagina sa de facebook că în aceste vremuri dificile, a decis să se implice activ în lupta împotriva răspândirii coronavirusului lansând campania „Protejăm Viaţa!”

Campania „Protejăm Viața!” este dedicată protejării angajaților de la punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor campaniei, donațiile vor fi folosite la achiziționarea echipamentelor de protecție împotriva COVID 19, urmând a fi transmise către Serviciul Vamal, Poliția de Frontieră și ANSA.

Pentru cei ce doresc să îşi aducă contribuţia vă rugăm accesati: https://air-rm.md

Galerie Foto cu cele 1000 de măști și 500 litri de dezinfectant:

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns