Asociația „Împreuna pentru A8″: Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova

Reprezentanții Asociației „Împreuna pentru A8″, care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș, susțin că orice întârziere a proiectului reprezintă „o bătaie de joc” la adresa locuitorilor din regiune și anunța ca vor monitoriza in acest an proiectele de infrastructura din zona Moldovei.

Vicepreședintele Asociației „Împreuna pentru A8″, Cătălin Urtoi, a scris, duminica, pe Facebook, ca în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructura în regiunea Moldovei.

Asociația noastră nu va face niciun compromis politic în legătura cu A8. Mai important este sa trecem Carpații spre Vest până in 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale”, a afirmat Cătălin Urtoi, vicepreședinte „Împreună pentru A8″.

El a adăugat ca orice întârziere a acestui proiect reprezintă „o bătaie de joc” la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc și muncesc în regiunea Moldovei.

„Autostrada Unirii este un proiect strategic de țară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei și care va duce la creșterea economiei naționale”

reprezentanții Asociației „împreuna Pentru A8″

Totodată, redacția NEWS.UNGHENI.ORG completează afirmațiile lui Cătălin Urtoi și adaugă în categoria beneficiarilor și cetățenii Republicii Moldova, cei peste 3 milioane și ceva locuitori din stânga Prutului carte așteaptă cu nerăbdare construcția Autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș.

Vedeți mai mult despre Epopea Autostrăzii Unirii / Ungheni – Iași – Târgu Mureș:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns