ASD atenționează șoferii să se conformeze indicatoarelor temporare pe traseul R16 Bălți – Fălești – Sculeni – Ungheni

În cadrul unei vizite în teritoriu, reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor au inspectat pregătirea șantierului și asigurarea circulației rutiere pentru sezonul de iarnă 2020-2021 de către antreprenorul  Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. (Italia) pe tronsonul din cadrul drumului național R16, ce traversează orașul Fălești, localitățile Răuțel, Frumușica, Călugăr, Bocșa, Vrănești, Taxobeni din raionul Fălești, Gherman și o parte a comunei Sculeni din raionul Ungheni.

Lucrările din cadrul proiectului de reabilitare a tronsonului cu o lungime de peste 54 de km, aflate în proces de execuție, au fost conservate pentru perioada rece cu semnalizarea rutieră corespunzătoare pentru devierea traficului.

Vedeți și:

Reparația traseului național are înregistrat până în prezent un progres de executare al lucrărilor de peste 74%, antreprenorul asigurând finalizarea integrală a acestora până la sfârșitul lunii iulie a anului curent.

Proiectul cu o valoare de peste 50 de milioane de euro este finanțat din împrumutul acordat de către Banca Europeană de Investiții.

Menționăm că, Administrația de Stat a Drumurilor verifică și monitorizează cu regularitate starea șantierelor de lucru care și-au suspendat activitatea pentru perioada de iarnă, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare fără dificultăți, în condiții de siguranță.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns