Asasinii dublului omor din Cetireni, Ungheni, au fost reținuți în Federația Rusă

Cei doi indivizi, care în săptămâna Patimilor au omorât doi minori în satul Unțești al raionului Ungheni, cadavrele acestora fiind descoperit în pădurea de lângă Cetireni, chiar în ziua de Paști, au fost reținuți de oamenii legii din Moscova, Federația Rusă, în colaborare cu ofițerii din cadrul Direcției Crime Grave a INI a MAI, transmite Inspectoratul Național de Poliție


Poliția din Federația Rusă ia reținut pe suspecții pentru jaf săvârșit pe teritoriul Rusiei

Amintim că, la   8 aprilie curent, poliția din Ungheni a fost sesizată precum că,  doi minori de 15 și 17 ani, ambii din satul  Unțești au plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-au mai întors.

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au  constatat că, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, toți patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dar,  între tineri a apărut un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au dus cadavrele cu căruța în pădure de lângă localitatea Cetireni unde le-au îngropat, iar ulterior au fugit în Federația Rusă.

În prezent se desfășoară procedura de extrădare a celor doi reținuți. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă  de la 25 de ani de închisoare sau  detenție pe viață.




sursa: Deschide.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns