Aritmetica Mentală Indigo – programul inedit pentru copii este accesibil și la Ungheni

„Investește cu cap în dezvoltare copilului tău ..”

Academia Copiilor Ungheni vine cu nouă opțiune pentru tinerii părinți din municipiul și raionul Ungheni, lansând în premieră programul „Aritmetica Mentală Indigo pentru copiii de 5-14 ani”.

Aritmetica Mentală Indigo reprezintă o tehnică inedite de educare a copiilor prin care copilul se autodezvoltare și devine mai concentrat, mai atent la detalii și în așa un mod sporindu-și capacitatea de a memoriza.

Potrivit Nătăliței Sajin (ex-Rotaru), fondator și director al primului Centru de formare continuă pentru copii „Academia Copiilor” din municipiul și raionul Ungheni, programul a fost lansat oficial la Ungheni în această duminică, 10 noiembrie 2019.

La moment, centrul propune părinților să investească cu cap în dezvoltarea copiilor aplicând la tehnicile implementate prin intermediul Aritmeticei Mentale Indigo.

La același subiect, Nătălița mai menționează că cu Aritmetica Mentală, copii vor avea reușite deja după o luna de învățare prin această metodică revoluționară.

Directoarea Academiei a mai menționat că la moment continuă înscrierile pentru programul „Aritmetica Mentală Indigo” și grupele de copii vor fi divizate după criteriile de vârstă, după cum urmează:

  • 5-6 ani;
  • 7-8 ani;
  • 9-14 ani.

Totodată, orele se vor desfășura în zilele de sâmbătă pentru a nu periclita procesul primar de studii.

Cursurile prin intermediul programul „Aritmetica Mentală Indigo pentru copiii de 5-14 ani” încep din 16 noiembrie curent și durează 9 luni.

Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 068114428

Galerie Foto / Video:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns