Apel către Ungheneni // Votăm proiectul „Vernisajul copilăriei” din cadrul campaniei „Fapte Bune cu Sebo”, inițiat de grădinița incluzivă ,,Guguță”

Grădiniţa inclusiv „Guguţă” din municipiul Ungheni este prima instituție preșcolară din Republica Moldova care şi-a deschis în 2015 uşile pentru toţi copiii, indiferent de starea lor de sănătate.

În cadrul instituției preșcolare, în funcție de necesități, copiii cu nevoi speciale beneficiază aici de ședințe de masaj și kinetoterapie și sunt ajutați de un psiholog și un logoped. Iar progresele sunt vizibile – micuții reușesc să se integreze, învață să-și depășească temerile și complexele, să aibă încredere în forțele proprii.




În acest an, administrația instituției a elaborat un proiect de dotare al unui teren de joacă pentru micuți și la propus spre finanțare în cadrul campaniei „Fapte Bune cu Sebo”.

Concursul de colectare a voturilor este deschis până pe data de 29 februarie 2020

Prin intermediul acestui proiect (50 000 lei), administrația grădiniței inclusive „Guguță” planifică să modernizeze terenul de joacă cu echipamente speciale care ar dezvolta abilități ca: forța, rezistența, atenția, comunicarea, cooperarea, colaborarea și dezvoltarea spiritului de echipă.

La acest moment, proiectul a obținut deja 697 de voturi.

Până la sfârșitul concursului de selectare a proiectelor ce vor obține finanțare, au mai rămas 19 zile.

Pentru a susține acest proiect, este nevoie de a remite un SMS (tarif standard) – „Vernisajul copilăriei”

Vedeți și Apel către toți Costulenenii // Susținem proiectul „Bun venit la Costuleni” din cadrul campaniei „Fapte Bune cu Sebo”

Din descrierea proiectului în cadrul campaniei „Fapte Bune cu Sebo”:

Scopul proiectului:

Crearea condițiilor favorabile pentru organizarea eficientă a timpului liber și a unui mod sănătos de viață și dezvoltarea armonioasă a copiilor din grădinița incluzivă ,,Guguță”.

Descrierea proiectului:

Terenul de joacă reprezintă unul din cele mai importante spații necesare pentru viața copiilor. Datorită echipamentelor instalate copii își vor dezvolta abilități ca: forța, rezistența, atenția, comunicarea, cooperarea, colaborarea și dezvoltarea spiritului de echipă.

Lipsa terenului de joacă este o problemă majoră ,deoarece copii nu au loc sigur pentru recreere pentru activitățile desfășurate.



Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns