„Apă-Canal Ungheni” anunță sistarea furnizării apei potabile pe mai multe adrese la 16 septembrie 2021

În legătură cu efectuarea lucrărilor de conectare a consumatorilor casnici la apeductului nou construit, pe mai multe adrese din sectorul centru al municipiului Ungheni va fi întreruptă furnizarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Vedeți și Acces restricționat pe str. Alexandru cel Bun din Ungheni. Începe construcția noului apeduct

Potrivit unui comunicat al Întreprinderii municipale „Apă-Canal Ungheni”, sistarea furnizării apei potabile vizează consumatorii finali de pe adresele 38 – 89 al străzii Alexandru cel Bun.

Deconectarea programată va avea loc joi, 16 septembrie 2021, între orele 08:00 – 20:00.

În acest context, întreprinderea municipală îndemnă toţi consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații suplimentare Vă puteți adresa la Serviciul dispeceratul 0236 23151, amplasat pe str. Națională nr. 2.

Adițional, Vă reamintim că în această perioadă și administrația întreprinderii SRL „Ungheni-gaz” a sistat livrarea gazelor naturale, pentru efectuarea lucrărilor programate de mentenanță și conectarea unei noi stații stații de reglare-măsurare a gazelor rețelei municipale a gazelor.

Mai multe detalii în aritocolul De la o luni fără gaz. „Ungheni-Gaz” informează despre sistarea livrării gazelor naturale în cartierele Centru, Berești și Tineretului

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este apa-canal.jpg

Amintim că cu suportul Uniunii Europeane, în municipiul Ungheni a fost construit un nou apeduct.

Rețeaua, cu o lungime de peste 1.600 metri, asigură cu apă potabilă pe mai mult de 24.000 de oameni.

Acțiunea este parte a procesului de modernizare a centrului municipiului Ungheni, realizată de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat și ghidat strategic de UE,  implementat de PNUD și UNICEF.

Investiția în valoare de EUR 210 170 este asigurată din fonduri europene, municipalitatea contribuind suplimentar cu 893 868 lei (echivalent a EUR 46 000).

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns