Angajații „Silva-Centru” Ungheni au curățat „păcatele” lăsate de cetățeni în pădure

Silvicultorii din cadrul Întreprinderii pentru Silvicultură „Silva-Centru” au dat startul ofensivei de salubrizare în fondul forestier și deja a doua săptămână curăță „păcatele” celor care acceptă odihna la umbra arborilor, dar nu și efortul de a nu lăsa gunoi.



Angajații Ocolului Silvic Valea Mare și Ocolului Silvic Sculeni sunt cei care s-au remarcat prin efort maxim și muncesc exemplar la salubrizare.

Ion Ciocan, directorul Întreprinderii pentru Silvicultură „Silva-Centru”, apreciază atitudinea și exemplul colegilor, care susținuți și de tehnica din dotare, se implică în acțiunile de salubrizare a fondului forestier ce au loc în toate entitățile silvice subordonate Agenției „Moldsilva”.

Totodată, silvicultorii de la „Silva-Centru” participă activ, doar cu forțe proprii, la lichidarea consecințelor inundațiilor fondului forestier, așa cum s-a convenit în cadrul vizitei de lucru a directorului Agenției „Moldsilva”, Dumitru Cojocaru, când au și fost discutate și aprobate măsurile post-inundații”, se spune într-un comunicat de presă.

Galerie Foto:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns