Angajații CFM din Ungheni au organizat o grevă din motiv că nu ar fi primit salarii timp de două luni

Mai mulți angajați ai CFM se plâng că nu au primit salarii timp de două luni, inclusiv angajați din municipiul și raionul Ungheni.

Potrivit portalul TV 8, muncitorii menționează în pragul sărbătorilor de iarnă, nu au niciun venit și se confruntă cu probleme financiare.

Sursa mai precizează că atât ieri, cât și astăzi au fost efectuate mai multe apeluri la redacția tv8.md de la angajații CFM care spun că sunt disperați deja și nu știu ce să mai facă. Muncitorii au cerut să rămână în anonimat.

Jurnaliștii TV8 susțin că astăzi, mai mulți angajați CFM din Ungheni ar fi organizat o grevă timp de două ore.

Președintele Federației Sindicală a Feroviarelor din Moldova, Ion Zaporojan, a confirmat că angajații CFM nu au primit salarii timp de două luni.

„Acum este pandemie. Este un strigăt de disperare. Oamenii nu mai au ce mânca, nu au cu ce duce copii la școală sau grădiniță”

Ion Zaporojan pentru tv8.md

Redacția TV8.md a solicitat o reacție de la Biroul relații cu presă a CFM. Deocamdată, nu au primit un răspuns.

Sursa reamintește că anterior CFM s-a confruntat cu probleme salariale, fiind acumulate restanțe, iar muncitorii au organizat și proteste.

sursa: TV8.md

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns