Alina Miron din Petrești, membră a Lotului Moldovei, a urcat pe podium la Campionatul Mondial Fotbal-Tenis din 2018

În perioada 24-29 octombrie 2018 în oraşul Le Havre, Franța, a avut loc faza finală a Campionatului Mondial de fotbal-tenis, la categoriile de vîrstă seniori și senioare, comunică Federația Moldovenească de FotbalLotul Moldovei participat la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt, cucerind o medalie de argint si două de bronz. În clasamentul general pe echipe, Moldova s-a clasat pe locul 4.

La seniori, proba dublu-mixt, Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Alina Miron și Dănuța Chicu au intrat în posesia medaliilor de argint.

Pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Ion Țelic, Alina Miron, Dănuța Chicu și Victoria Gurdiș (triplu-mixt) și Alexandru Sîrghi și Maxim Smetanca (proba simplu).

Astfel, sportiva Alina Miron, originară din Petrești, raionul Ungheni, obținut împreună cu lotul Moldovei a cucerit o medalie de argint la proba și una de bronz la triplu-mixt.

Din staff-ul tehnic al lotului naţional au făcut parte Iurie Bulgăreanu, Andrei Sîrghi, Victor Greapcă şi Ghenadie Bereghici.

Sportivii premianți al lotului național al Moldovei au fost distinși cu medalii, diplome și cupe din partrea Federaţiei Internaţionale de fotbal-tenis (FIFTA). Forul național de profil a primit o destincție din partea FIFTA pentru dezvoltarea și popularizarea fotbal-tenisului.

În perioada 22-25 noiembrie 2018 în oraşul Szentes, Ungaria, va avea loc faza finală a Campionatului Mondial de fotbal-tenis, la categoriile de vîrstă juniori și tineret.


sursa: FMF
sursa: Alina Miron / Facebook
sursa: Alina Miron / Facebooksursa: Alina Miron / Facebook
sursa: Unghiul.com%d blogeri au apreciat: