Alexandru Ambros către cetățeni: „Dragi Ungheneni, vă implor, ramâneți acasă!”

În contextul situației epidemiologice și urmare a numărului mare de cazuri pozitive de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în ultimele zile, Primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros, a venit cu un mesaj către Ungheneni și oaspeții urbei de pe malul Prutului.



În apelul public, publicat pe pagina sa de facebook, edilului Porții de Vest a Republicii Moldova vine cu un mesaj către locuitori prin care roagă Unghenenii să se conformeze deciziilor autorităților și să conştientizeze riscurile la care se supun atunci când circulă prin locurile aglomerate.

Dragi Ungheneni,

În ultimile 24 de ore pe teritoriul întregii țări a fost înregistrat cel mai mare număr de persoane infectate cu noul coronavirus. Din cele 32 de cazuri confirmate, doar două sunt de import, celelalte fiind de origine locală.

Aceasta ne vorbește despre faptul că răspândirea locală poate lua amploare dacă nu vom lua măsuri urgente. Din fericire, la moment, în municipiul și raionul Ungheni nu avem cazuri confirmate de infectare cu acest virus.

Vezi și:

Mîine e zi de duminica și s-ar putea cineva să-și dorească să meargă în vizită, să asiste la slujbe religioase, sau să iasă cu prietenii și familia în natură.

Dragi ungheneni, vă implor, ramâneți acasă !!!

Ieșiți doar în situații care cu adevărat nu pot fi amânate! Este o măsura temporară și credem că, cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom depăși această stuație. Înțelegem că nu este simplu să vă găsiți mult timp în casă, dar nu este altă ieșire.



Fiecare dintre Dumneavoastră poate contribui la stoparea răspândirii virusului. #stațiacasă

Primăria municipiului Ungheni depune eforturi constante de prevenire a răspândirii epidemiei. Țin să vă comunic că pentru perioada zilelor de odihnă a fost sistat complet transportul de pasageri.

Vezi și Primăria mun. Ungheni sistează transportul urban de pasageri pentru acest weekend

Serviciile municipale sunt antrenate în lucrări de dezinfectare a mobilierului urban, terenurilor de joacă, intrărilor în curțile blocurilor de locuit. Pe timp de noapte sunt dezinfectate străzile și trotuarele.

Facem tot posibilul ca întreprinderile municipale (Apă – Canal, AVE- Ungheni, Servicii Comunale) să lucreze în regim alert și să asigure cetățenii cu servicii publice de primă necesitate.

Cei care activează la întreprinderile municipale, insituții medicale, servicii de urgență, forțele de ordine își fac cu cinste datoria și prin aceasta își aduc contribuția lor pentru ca noi să ne simțim în siguranță.

Dumneavoastră aveți posibilitatea să le dați o mână de ajutor prin a RĂMÂNE ACASĂ.

Doar impreună, prin eforturi comune, putem opri răspândirea acestui virus.

Sunt sigur ca împreună vom reuși!”

Amintim că la ziua de azi, 28 martie curent, în Republica Moldova au fost înregistrate încă 32 cazuri noi confirmate de COVID-19 și numărul total al celor infectați a ajuns la 231 de persoane.,



Totodată, redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

1 trackback / pingback

  1. La Ungheni au fost depistate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns