Alertă cu bombă la MallDova. Toată lumea a fost evacuată

UPDATE: Urmare a verificării Centrului Comercial, de către specialiștii din cadrul seviciului „Bomteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, a fost identificat individul care a făcut apelul telefonic.

Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 13 ani.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știrea inițială: Alertă cu bombă la mall-ul de pe strada Arborilor din Chișinău.

În seara de 15 ianuarie ora 20:20 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că pe acoperișul unui Centru Comercial amplasată pe str. Arborilor, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și au evacuat toți vizitatorii care la acel moment se aflau în incinta clădirii.

La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. O nouă alertă cu bombă la MallDova. „Teroristul” cere un avion pe strada Maria Drăgan - Știri din regiunea Ungheni
  2. Autorii alertelor false cu bombe ar putea „obține” până la 12 ani de închisoare - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns