Al 14-lea caz de infectare cu COVID-19 la Ungheni

Un nou caz de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în raionul Ungheni.

Potrivit Declarațiilor de presă după ședința Centrului Unic de Comandă din 12 aprilie 2020, Viorica Dumbrăveanu a declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 102 cazuri noi de infectare cu COVID-19, inclusiv un nou caz în raionul Ungheni.
Astfel, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 1662 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și 14 cazuri în raionul Ungheni

Totodată, la nivel național au fost prelevare 439 de probe în ultimele 24 de ore.

Toate cele 102 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 sunt de infecție locală.

La ziua de astăzi, 4 localități din Republica Moldova mai sunt încă în carantină: mun. Soroca, or. Ștefan Vodă, satele Carahasani și Talmaza.

Totodată, până la ziua de astăzi, au fost înregistrate 31 de decese și 94 de persoane au fost tratate.

La ora 17:00, sub monitorizarea medicilor erau 39 180 de persoane.

În aceiași ordine de idei, comunicăm că până la 12 aprilie 2020, au fost înregistrate 35 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 în regiunea Ungheni:

  • 11 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni;
  • 10 cazuri pozitive în raionul Călărași (1 persoană a fost externată);
  • 14 cazuri pozitive în raionul Ungheni.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: