Adresele celor 36 de secții de votare care vor fi deschise în R. Moldova pentru alegerile europarlamentare

Cetățenii români din R. Moldova vor putea vota la alegerile europarlamentare din 26 mai în cadrul a 36 de secții de votare. Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe din România, cele mai multe – 13 sunt deschise la Chișinău.



Potrivit sursei citate, cele mai multe secții de votare – 13 la număr – vor fi deschise la Chișinău. Alte două secții vor funcționa în Bălți. Totodată, câte o secție de votare va funcționa la Ungheni, Soroca, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Telenești, Hâncești, Ialoveni, Nisporeni, Orhei, Căușeni, Anenii Noi, Bardar, Călărași, Cahul, Cantemir, Cimișlia, Giurgiulești, Leova și Carabetovca.

Ambasada României în Republica Moldova recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii de vot, pentru a-şi putea exercita acest drept în bune condiţii. Totodată, cetățenii români care doresc să-și exercite dreptul de vot sunt îndemnați să verifice din timp valabilitatea actelor de identitate românești.

Totodată, în regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași), secțiile de votare vor fi deschide pe rumătoarele adrese:

  • Ungheni – Biroul Consular Ungheni, strada Mihai Eminescu nr. 35;
  • Nisporeni – strada Ioan Vodă nr. 8;
  • Călărași – strada Mihai Eminescu nr. 19.

Adresele celor 36 de secții de votare care vor fi deschise în R. Moldova pentru alegerile europarlamentare:









Fii primul care comentează

Lasă un răspuns