Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere desfășurată de INSP Ungheni – Nisporeni și Uniunea conducătorilor auto

Serviciul de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni, în comun cu reprezentanții Uniunii conducătorilor auto, filiala Ungheni, au desfășurat o acțiune de infromare în raza municipiului Ungheni.

Acțiunea oamenilor legii a avut scopul să sensibilizeze participanții la trafic despre riscurile și consecințele nerespectării Reguluamentului Circulației Rutiere.

Evenimentul polițiștilor de patrulare și a instructorilor auto s-a desfășurat în weekendul trecut.

Potrivit unui comunicat recepționat de la Inspectoratul Național pentru Securitate Publică, acțiune de informare a vizat prevenirea accidentele rutiere, atât în rândurile conducătorilor auto, dar și de ceilalți participanți la trafic – bicicliști, pietoni, etc.

Totodată, Serviciul de patrulare INSP Ungheni – Nisporeni recomandă tuturor respectare strictă a prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere.

Viața are prioritate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Sinteza INSP Ungheni - Nisporeni pentru zilele de weekend (4-5 decembrie 2021) - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns