Acțiune de caritate de Crăciun, organizată de SPIA în satele Măcărești, Cioropcani, Stolniceni, Boghenii Noi și Boghenii Vechi

În perioada 20-24 decembrie, sub egida Ministrului Afacerilor Interne, Pavel VOICU, ofițerii SPIA s-au mobilizat în cadrul campaniei Shoe Box Moldova pentru a colecta cadouri pentru copiii din familiile social vulnerabile.

Astfel, în ajun de Crăciun, ofițerii SPIA au oferit 60 de cadouri pentru copiii din satele Măcărești, Cioropcani, Stolniceni, Boghenii Noi și Boghenii Vechi.

La acțiunea de caritate, de asemenea, a contribuit și compania AZART Outlet.

De menționat este faptul că, distribuirea a fost efectuată de către Șeful SPIA al MAI, Ion MĂMĂLIGĂ, funcționarii IP Ungheni, asistenții sociali și ofițerii SPIA.

În acest context, SPIA exprimă gratitudine, aprecieri și respect pentru cei care au demonstrat solidaritate, compasiune și au contribuit la generarea emoțiilor pozitive pentru copii în ajun de Crăciun.

SPIA vă dorește tuturor un Crăciun feeric alături de cei dragi! Să fiți binecuvântați cu sănătate și putere de a realiza acțiuni nobile!

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: