Act de binefacere pentru trei familii social-vulnerabile din Cioropcani din partea Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Miercuri, 8 iulie 2020, Episcopul de Ungheni și Nisporeni, a înfăptuit un act de caritate, pentru trei familii social-vulnerabile din satul Cioropcani, raionul Ungheni.

Potrivit unui comunicat al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, acest act de binefacere a urmat demersului din 7 iulie 2020, al Doamnei Valentina Oleșteanu, asistententul social din satul Cioropcani, raionul Ungheni.



Doamna asistent a înaintat Episcopului de Ungheni și Nisporeni o cerere de a oferi ajutor din produse alimentare pentru trei familii numeroase, aflate în situaţie materială precară.

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a dat curs solicitării și a oferit produsele solicitate, care au fost duse la destinaţie de către Colaboratorii Sectorului Asistenţă Socială al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, „Caritate și fapte bune” diac. Pancratie Ţăruș și ipod. Ioan GAJIM.

La fața locului a fost prezent şi prot. Serghei MIZIN.

Atât asistentul social, cât şi familiile beneficiare au adus mulţumiri sufleteşti Episcopiei de Ungheni și Nisporeni și pentru actul de binefacere pentru cele trei familii social-vulnerabile din Cioropcani.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns