Video // Accident violent în satul Costuleni, raionul Ungheni

Un accident rutier a avut loc astăzi la ieșire din satul Costuleni, raionul Ungheni.

Două autoturisme s-au ciocnit violent. Impactul a fost atât de puternic, încât, un automobil a derapat de pe carosabil. Potrivit poliției, vinovat de incident se face șoferul, care după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, informează Canal 2 Nisporeni

 Șoferul celuilalt automobil, care circula regulamentar,  spune că totul s-a întâmplat în câteva secunde. Acesta afirmă că impactul era inevitabil.


  „A ieșit pe contrasens sau cum?- Da, iată se cunosc urmele roților pe drum.  – Șoferul a recunoscut?- Da, iată șoferul e pe loc,  bine că am reușit un pic să mă feresc de lovitură,” a spus șoferul.

Imediat la fața locului a venit poliția. Cei doi conducători auto au fost supuși testului de alcoolemie. În urma controlului s-a constatat că niciunul dintre aceștia nu era în stare de ebrietate.

Victime nu sunt, au fost coleziuni doar cele două autoturisme. Vinovatul a fost tras la răspundere contravențională, de 30 de unități convenționale echivalentul 1500 de lei și 6 puncte de penalizare. Marca autoturismului e Honda. Accidentul s-a produs pentru că a ieșit pe contrasens, a fost o ciocnire frontală,” a comunicat inspectorul servicii supraveghere transport și accidente rutiere IP Ungheni, Mihail Rîbcic.

Șoferul vinovat s-a ales cu o amendă în valoare de 1500 de lei și șase  puncte de penalizare. Toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns