Accident rutier grav în Anenii Noi. O mașină plină cu tineri băuți a intrat într-un ZIL

Un bărbat a murit, iar patru tineri au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau s-a izbit violnt într-un camion de marca ZIL. Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în apropiere de cariera de piatră Cobusca-Nouă, din raionul Anenii Noi.



Potrivit polițiștilor care au fost la fața locului, toți cei patru tineri care se aflau în automobil, erau în stare de ebrietate, informează Deschide.md

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Anenii Noi, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că în accident au fost implicate un automobil de marca Renault Kangoo și un camion de marca ZIL.

„În urma impactului, șoferul Renault-ului, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a decedat pe loc, iar patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, și care se aflau în dubiță, toți fiind locuitori ai satului Botnărești, au avut nevoie de îngrijiri medicale”, ne-a spus Vetcu.

Vetcu nu a putut să ne confirme dacă victimele erau în stare de ebrietate, menționând că acest fapt urmează să se stabilească în cadrul anchetei inițiate de către polițiștii din Anenii Noi.





Fii primul care comentează

Lasă un răspuns