Accident grav lângă Bursuc. Un TIR a derapat de pe traseul M1, după o ciocnire cu un un WV Golf

Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe traseul M1 Leușeni – Chișinău, în apropiere de satul Bursuc. Un automobil de model WV Golf s-a ciocnit frontal cu un tir.Șoferul TIR-ului a încercat efectuarea unei manevră de ocolire, însă, lovitura a fost atât de puternică, încât, vehiculul a derapat de pe traseu și a ajuns în șanț. Potrivit poliției, vinovat de incident se face conducătorul automobilului, care a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens.

În jurul orelor cinci dimineața, pe traseul M1 Leușeni – Chișinău, km 42, a avut loc un accident rutier între două unități de transport. Din cercetările de la fața locului s-a stabilit că mijlocul de transport de model WV Golf ce se deplasa din direcția Chișinău spre Leușeni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile a pierdut controlul asupra volanului derapând și s-a ciocnit frontal cu tirul,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, ofițerul supraveghere tehnică și accidente rutiere, Marin Șâșcov.

În urma impactului, conducătorul auto dar și pasagera au fost transportați la Spitalul Raional Nisporeni. Potrivit medicilor, bărbatul a suferit o fractură a piciorului, iar femeia s-a ales din fericire doar cu o sperietură groaznică.

TIR-ul a stat blocat toată ziua în zăpadă, iar din aceată cauză circulația a fost îngreunată.

Poliţia investighează cazul. Şoferul vinovat riscă amendă 1.500 de lei și 6 puncte de penalizare.
sursa video: Canal 2 Nisporeni

%d blogeri au apreciat: