Foto, Video // Accident grav în mun. Ungheni: Un bătrân a fost lovit de un echipaj de poliție

Update 14.02.2019:

Deschide.md: Potrivit poliției, bărbatul în vârstă de 50 de ani traversa strada neregulamentar, când brusc a început să alerge haotic pe carosabil și s-a izbit într-o mașină de teren IP Ungheni. Automobilul s-ar fi deplasat cu girofarul și semnalul sonor conectat, iar șoferul l-a observat la timp pe bărbatul care s-a aruncat în fața mașinii și a frânat. Rezultatele testului alcoolscopic efectuat cu un aparat Drager au arătat că victimă avea 0.74 mg/l vapori de alcool pur în aerul expirat.

Jurnal.md: Potrivit Cristinei Vicol, ofițerului de presă al IP Ungheni, „un angajat al Inspectoratului de Poliție din Ungheni, în vârstă de 39 de ani fiind la volanul automobilului de serviciu, cu girofarul pornit, a lovit bărbatul care traversa strada Ștefan cel Mare înafara trecerii de pietoni”. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă al IP Ungheni, şeful IP Ungheni, precum şi procurorul de serviciu din cadrul Procuraturii raionului Ungheni. Polițistul nu consumase băuturi alcoolice, iar automobilul de serviciu nu a fost deteriorat

Un accident grav a avut loc în această seară în sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni. Potrivit unor martori oculari, un bătrân ce traversa strada Ștefan cel Mare și Sfânt, la cca 20 metri de trecerea de pietoni, a fost lovit de către un echipaj de poliție, de model Dacia Duster, ce aparține Inspectoratului de Poliție Ungheni.




Victima a acuzat dureri în regiunea capului și a fost transportată de către o Ambulață la Spitalul raional Ungheni. În scurt timp, la fața locului s-a apropiat un alt echipaj de poliție.

Accidentul rutier a avut loc aproximativ la orele 19:00, la intersecția străzii Ștefan cel Mare și Sfânt cu Aleco Russo, vis-a-vis de restaurantul Dalma.

Autoritățile responsabile urmează să investigheze cazul.

Știrea e actualizează.





1 trackback / pingback

  1. Dănuțeni, Cartofleanca, Afumați sau Varșavca. Care sunt localitățile dispărute din R. Moldova - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns