Accident de lux pe traseul R17 Pârlița – Fălești, provocat de un tânăr în stare de ebrietate la volan

Un copil de 8 ani a fost rănit și două autoturisme de lux au fost avariate, urmare a unui accident rutier petrecut pe traseul național R17 Pârlița (Ungheni) – Fălești.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 20 a zilei de ieri, 19 aprilie 2021 și ar fi fost provocat de un conducător auto în stare de ebrietate.

Tânăr în stare de ebrietate la volan

În coliziune au fost implicate două autoturisme de model Mercedes și Range Rover.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, responsabilă de Inspectoratul de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, la volanul SUV-ului de model Range Rover se afla un tânăr de 27 de ani, care ar pierdut controlul volanului și s-a izbit într-o mașină de model Mercedes, la volanul căruia se afla o șoferiță de 33 de ani. 

În autoturismul de model Mercedes se afla și fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 8 ani, care în urma impactului s-a ales cu leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordat ajutor medical.

Totodată, potrivit sursei, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat că acesta avea o concentrație de 0,76 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului a fost pornit un proces penal iar oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: