Accident cumplit în Ucraina, cu implicarea unui microbuz cu numere Ungheni

Un microbuz cu numere de înmatriculare Ungheni având la bord 12 pasageri, a fost implicat, noaptea trecută, în jurul orei 03:02, într-un groaznic accident în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Ca urmare a impactului, trei cetățeni ai R. Moldova au decedat, iar alți patru s-au ales cu traumatisme și au ajuns la spital.



Potrivit informațiilor preliminare oferite de poliția din Ucraina într-un comunicat de presă, accidentul a avut loc după ce șoferul unui microbuz de marca Volkswagen, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a izbit violent în remorca unui camion de marca DAF parcat pe marginea drumului, transmite Deschide.md

„În urma impactului, trei moldoveni, pasageri din microbuz, au murit la fața locului. Este vorba despre o femeie în vârstă de 26 de ani, un bărbat în vârstă de 43 de ani, dar și o persoană a cărei vârstă încă nu a fost stabilită. Alți trei pasageri în vârstă de 58, 24 și respectiv 28 de ani, au fost transportați la spital în stare gravă”, scrie în comunicatul poliției din Ucraina.

De altă parte, într-un comunicat al IGSU, se menționează că Guvernul Republicii Moldova a dispus în această dimineață crearea unei Celule de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în acest accident să ajungă acasă.

„Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că, în comun cu autoritățile, va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate și va aduce acasă oamenii traumați în urma accidentului. IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentarea rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit”, se arată în comunicatul IGSU.

Liliana Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că, microbuzul cu cei 12 moldoveni se deplasa din Republica Moldova spre Federația Rusă.

„Preliminar s-a stabilit că este vorba despre patru persoane rănite. O tânără de 28 de ani, o femeie de 54 de ani și doi tineri de 33 și respectiv 24 de ani. Urmează să se stabilească identitatea celor trei persoane care au murit”, a precizat Pușcașu.

Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns