Accident cu un bolid de lux la Dondușeni. Un Porsche Panamera, de peste 100 mii euro, s-a răsturnat lângă un pasaj feroviar

Un grav accident rutier cu implicarea unui bolid de peste 100 mii euro a avut loc în seara zilei de ieri, 1 decembrie 2020, pe traseul R8 Edineț – Dondușeni, informează Cratima.md.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 23:00 în apropierea pasajului feroviar din regiunea satului Rediul Mare, raionul Dondușeni.

Autoturismul de model Porsche Panamera, cu o valoare care începe de la 100 mii de euro, s-a răsturnat.

În urma inversării, șoferul s-a ales cu o traumă în regiunea capului și a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul raional Edineț.

Potrivit Svetlanei Talpă, ofițer de presă al IGP responsabilă de IP Dondușeni, oamenii legii au stabilit la fața locului că un tânăr de 30 de ani din municipiul Chișinău, conducând un automobil de model Porsche Panamera, nu s-a isprăvit cu conducerea volanului în curbă, a derapat de pe traseu și s-a inversat în regiunea pasajului feroviar.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns